Bland det roligaste med att jag nu även har försäljning av kläder är att sätta ihop olika outfits. Det kliar alltid i fingrarna på mig när jag runt ute i butikerna. Vill så gärna ändra på det jag sersmiley

Nu har jag ju endast tre stycken enkla dockor utan ben men det begränsar mig inte!

Att bära samma färg från topp till tå i olika nyanser gör att man ser både längre och smalare ut. Här är det jeans, tröja och sjal i olika olivgröna nyanser. Att det är olika struktur på materialet gör outfiten också mer spännande.


Svart och vitt är alltid snyggt. Här har jag valt ett halsband och armband med runda former som kontrasterar mot rutorna i toppen. Och bryter även av med en väska i avvikande färg.

Ännu en outfit i samma färg, grått, fast i olika material. Och även här bryter jag av med en annan färg i form av en sjal.

Allt kommer från min butik, Stylistens Butik.

Kram
Nina