Besökte mer än Guldknappen på min Stockholmsresa. Shopping stod också på listan. Och inte vilken shopping som helst utan inköp till Stylistens Butik!

Besökte Formex för första gången på torsdagen. Oj så stort!
Hälsade på Jennie hos Capri Collection och gjorde en liten beställning.
Snygga arméjackor i blått och svart. Härlig väst i grått. Mjuk och skön klänning i frostigt rosa. Och två blusar i vinrött.
Tänk västen över klänningen, så varmt, skönt och snyggt. Och blusarna är lika snygga till jeans som till skinnbyxan. Jackorna är mjuka och stretchiga och knäpps med dragkedja.
Hoppas på leverans snart!

Träffade även Gunilla och Ulrika från 8Design som har så härliga kashmirprodukter. Och som jag säljer i butiken. Kommer att ha en Kashmirkväll i höst du 8Design besöker butiken och visar alla härliga nyheter! Så håll utkik på hemsidan och i nyhetsbrevet!
Fanns så mycket fint på mässan inom heminredning. Kolla in denna dukning! Underbara höstfärger.
Och Odd Molly hade en så fin liten buss!!!

Gjorde en beställning från indian Textiles. Härliga sjalar i viskos. Kommer i 11 färger!
Och leverans redan nu i höst!

Och sen fann jag till min lycka en garngrossist!!!! Älskar ju att sticka och har lite funderingar på att sticka till butiken. Köpte in ett underbart mjukt och härligt garn som finns i fyra färger. Och inte vilka färger som helst utan mina favoritfärger!
Svart, turkos, rosa och vitt! Av detta skall det bli tröjor och koftor. Design By Canas heter mitt eget märke. Så håll utkik!!!!

Fredagen fortsatte med mera inköp och shopping. Kommer i nästa inlägg.

Kram
Nina