I helgen så jag ut så här:

Underbar kappa i min älsklingsfärg från Zara, under har jag en klänning från Capri Collection som är ca 2 år gammal. Till detta bär jag svarta skinnleggings från Nör och mockaboots från Frövi, syns tyvärr ej på bild. De fina örhängena är inköpta i Spanien.

Valde rund form på örhängen som en kontrast mot rutorna på klänningen. Och mockaboots till skinnleggings som en materialkontrast.

Här har jag ett par mockaleggings från Friendtex och en sidenblus från one of. Den härliga koftan med lite kortare ärm kommer från once. Allt detta finns i Stylistens Butik nu. Halsband och klocka är även de inköpta i Spanien och armbanden är jättegamla. Det läckra bältet är nyinköpt på Joy och väskan ett gammalt köp från La Redoute. På fötterna har jag svarta gamla skinnboots med leodetaljer från Michael Kors som tyvärr ej är med på bild.

Bältet föll jag för då det andas lite Gucci, är skinn och kostar 399 kr. Kombinationen brunt och svart behöver ofta lättas upp för att ej bli för mörkt och då valde jag pärlor och guld som ett ljusare inslag i min outfit. Och eftersom jag har mockaleggings så bär jag skinnboots till för materialkontrastens skull.

Kram
Nina